Diari Més

Societat

Diverses activitats commemoraran el mes del comerç just a Tarragona

En el programa s'inclouen la XXIa Festa del Comerç Just i la banca Ètica i la 4a Fira d'Economia Solidària del Camp de Tarragona (FESCT)

Presentació de les activitats en motiu del comerç just.

Diverses activitats commemoraran el mes del comerç just a TarragonaAjuntament Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Tarragona ha presentat les activitats del programa A Tarragona el mes de maig: Comerç Just i l'Economia Social i Solidàriaamb el suport de Setem, CoopCamp i la Teulada. Durant aquest mes s'han organitzat 4 instalives, una exposició, la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica, 3 taules rodones, la Fira de l'Economia Solidària del Camp de Tarragona així com l'acte de presentació del projecte Comunalitats.

La setmana que ve s'iniciarà el cicle de 4 instalives organitzats per La Coordinadora de comerç Just (La Coordi) en els quals es parlarà de diferents temes del comerç just i la banca ètica tot donant veu a persones expertes i projectes d'arreu del món.

La Coordi també portarà a Tarragona l'exposició Busca les diferències, troba les connexionsdel 24 de maig al 2 de juny a l'IMET. Es tracta d'una exposició gràfica que mostra les diferències entre el model capitalista i les alternatives des del Comerç Just, les Finances Ètiques i l'Economia Social i Solidària, com un cercle que tanca el mercat social.

La XXI edició de la Festa del Comerç Just i la banca Ètica se celebrarà a Tarragona el 14 de maig, en el marc del Dia Internacional del Comerç Just.Les activitats que es realitzaran a la Plaça Corsini durant el matí, han estat organitzades per un conjunt d'entitats de la ciutat com són Enginyeria Sense Fronteres, Fundació Vicente Ferrer, Mans Unides, Oxfam Intermón, Xarxa Eco, Comitè Óscar Romero, AICEC-ADICAE i SETEM Catalunya.

Un dels altres actes destacats d'aquest mes de maig és la 4a edició de la Trobada de cooperatives i entitats d'Economia Social del Camp de Tarragona que se celebrarà el 21 de maig al matí a la Plaça Corsini. Més de 30 organitzacions d'economia social i solidària del Camp de Tarragona es trobaran amb l'objectiu és donar a conèixer en què consisteix el moviment de l'economia social i solidària i fer visibles totes aquelles iniciatives econòmiques del territori que estan treballant per posar la vida al centre i amb una voluntat transformadora.

Finalment, el proper 31 de maig la Teulada, la xarxa cooperativa de Tarragona que agrupa 13 organitzacions de l'economia social i solidària de la ciutat, presentarà el projecte de Comunalitats Urbanes.

Es poden consultar tots els actes del programa al següent

ENLLAÇ

.

tracking