Diari Més

Festivitats

«Sense la Feria de Abril, l'ambient a les atraccions és força diferent»

Després de dos anys sense, Bonavista recupera la Fira d'Atraccions amb un gust agredolç

aIMtge del tren de la bruixa ahir, últim dia de la fira del barri de Bonavista.

«Sense la Feria de Abril, l'ambient a les atraccions és força diferent»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La música, l'olor a patates i xurros, els crits d'alegria de la joventut. Després de dos anys de pandèmia, Bonavista ha recuperat l'ambient festiu de la Fira d'Atraccions, ubicada a l'esplanada pròxima al mercadet dels diumenges entre el 23 d'abril i ahir. Tot i això, molts visitants lamentaven que les casetes de la Feria de Abril no haguessin acompanyat les activitats.

«M'hauria agradat que es fes la Feria de Abril, ahir haguéssim sopat aquí, per exemple», comentava José Luis Veiga, veí del barri de Sant Pere i Sant Pau acompanyat per la seva dona i el seu fill. Tanmateix, va gaudir de del cap de setmana, ja que tant dissabte com ahir va pujar a diverses atraccions. «També vam comprar xurros per al nen», va afegir.

La Fira d'Atraccions de Bonavista ha estat una bona activitat d'oci per a joves, grups d'amics i famílies, com la formada per Shela González i Jonathan Caravaca, veïns de Vila-seca. Acompanyats de la seva filla, van pujar-se ahir a algunes atraccions. Tot i això, explicaven que «sense la Feria de Abril l'ambient és força diferent. Amb les casetes ve més gent, més famílies, més vida. No et pots asseure a veure com ballen ni escoltar les cançons. Sense la Feria de Abril és una fira normal», van sentenciar. A més, van considerar que faltava més varietat d'atraccions. La parella formada per Marc Garcia i Ainhoa Godall opinava el mateix: «La fira està bé, les atraccions són interessants, però falten més coses, com una muntanya russa», exposava Garcia. «M'ha semblat estrany que no hi hagués Feria de Abril, hi haguéssim anat», va afegir.

Per la seva banda, Carles Zaragoza i Paqui Parra, amb residència al centre de Tarragona, també van passar per la fira ahir després de dinar. Zaragoza va realitzar fa uns anys una maqueta en miniatura de la fira que s'instal·lava al Miracle i va voler visitar la de Bonavista. «Crec que és una fira prou completa, amb activitats tant per a nens com per a gent més gran», detallava. Per la seva banda, Parra, d'orígens andalusos, lamentava que no hi hagués Feria de Abril.

En la línia d'aquells que creien que faltava varietat en la Fira d'Atraccions hi havia Lucía Lozano, veïna de Torreforta. Tot i això, va afirmar passar-s'ho bé. «La gent està animada», comentava. Un punt més crític tenia Laura González, veïna de Campclar que va criticar el preu de les atraccions: «Algunes són molt cares. Altres anys eren més barates o duraven més».

Per la seva banda, els firaires es van mostrar contents tot i l'absència de les casetes de la Feria de Abril. «Ens ha fastidiat una mica perquè atrau a més persones, però de totes maneres la gent s'anima, tenia ganes, i, a més, ha fet bon temps», explicava Héctor Vicente des de la seva parada, on oferia pizzes, patates o cotó fluix de sucre, entre altres. També estava satisfet Kiril Rybchynskyi, firaire de l'atracció Alcatraz. «És la primera vegada que vinc i he vist molta gent, molta joventut. És un lloc agradable i ha fet molt bon temps», afirmava ahir el firaire, hores abans de recollir i marxar per seguir amb la seva ruta.

tracking