Diari Més

Comencen els treballs previs a la construcció del nou Hospital Joan XXIII

El primer que es farà és l'adequació de l'àrea d'Urgències

S'han iniciat les prospeccions geotècniques i geofísiques a les zones on es farà la cimentació del nou hospital.

Comencen els treballs previs a la construcció del nou Hospital Joan XXIIICedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest mes de maig es posen en marxa les obres d'adequació per a la construcció del nou Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona. En aquesta primera fase del projecte es farà la modificació de la urbanització per permetre la construcció del futur edifici i els treballs d'interconnexió del futur edifici amb l'edifici C. Les primeres accions són treballs d'adequació de l'àrea d'Urgències.

A partir del pròxim dimecres 4 de maig està previst traslladar la Radiologia del Servei d'Urgències. La sala de Radiologia es traslladarà provisionalment a l'espai de la sala d'espera d'Urgències Pediàtriques. Aquesta acció suposarà la modificació del circuit de radiologia del servei d'Urgències. El nou circuit quedarà senyalitzat amb línies a terra. També està previst traslladar les sales de treball i les sales de descans del servei d'Urgències. La sala de descans s'ubicarà en l'espai de l'antiga sala d'espera de Pediatria i la sala d'informes als antics boxs penitenciaris. A més, també a partir del 4 de maig es realitzarà la modificació dels dos despatxos del Biobanc, per permetre un nou accés al magatzem general.

A partir del 16 de maig es traslladaran els serveis no assistencials, com els tallers de manteniment, modificant el circuit d'accés als magatzems generals. A més, també es modificarà el vial d'accés a Urgències que serà pel vial de vianants que desemboca al carrer de Guillem Oliver. Els vehicles de logística i altres de subministrament realitzaran l'entrada i la sortida pel vial tècnic, des del carrer del Doctor Mallafré.

D'altra banda, s'han iniciat les prospeccions geotècniques i geofísiques a les zones on es farà la cimentació del que serà el nou Hospital.

tracking