Diari Més

Política

El PP de Tarragona descobreix que el projecte de la Ciutat Residencial «no existeix»

El portaveu del PP, José Luis Martin, afirma que «la realitat del projecte és que no existeix i Ricomà ha mentit una vegada més a Tarragona»

Imatge del portaveu del PP, José Luis Martin

El PP de Tarragona descobreix que el projecte de la Ciutat Residencial «no existeix»PP Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les declaracions que l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, va realitzar sobre la Ciutat de Repòs i Vacances, on va exposar que «no correspon a l'Ajuntament donar a conèixer el projecte», ha propiciat la reacció de la resta de partits polítics. Entre ells, es troba el PP que, a càrrec del seu portaveu, José Luis Martin, es va «comprometre» a donar a conèixer «la realitat del projecte 15M€ anunciat».

Així, Martin va registrar una petició al Govern de la Generalitat demanant una còpia del projecte que detallés els usos i activitats previstes a aquest equipament, les zones pels veïns, així com el públic objectiu al que s'oferiria, calendari i previsió pressupostària.

Al haver rebut la resolució, el conseller Martín ha exposatque «el Departament de Drets Socials no ha admès la sol·licitud d'accés a la informació pública» i que s'han limitat a contestar que «no disposen de cap projecte, ni de fons ni de calendari d'execució d'obres».

«La realitat del projecte és que no existeix. Govern de la Generalitat i govern Ricomà han mentit una vegada més a Tarragona. El projectepressupostat en 15M€ era fum. Desconeixem, doncs, d'on han tret aquesta xifra. La incompetència i la falta de rigor és alarmant, i és inacceptable aquest nou engany a la ciutat de Tarragona», manifesta el portaveu del PP.

I ha afegit: «No obstant, hem d'aprofitar aquesta oportunitat. Instem al govern local i al govern autonòmic a que el projecte -inexistent, en aquests moments- abandoni la idea de l'alberg de salut mental, i es comprometi -amb un projecte redactat i una partida pressupostària- a dotar-nos d'un equipament dirigit a turisme familiar de qualitat i a donar serveis pels veïns de Llevant».

«Ens temem que l'anunci que van fer respecte a la Ciutat Judicial de Tarragona acabi al mateix calaix. No oblidem que, en aquest cas, tampoc disposem de projecte, calendari ni de fons». I ha conclòs: «Fem una crida als grups de l'oposició i a la ciutadania a fer un front comú per a defensar la capitalitat de Tarragona dels constants greuges de la Generalitat i a donar una alternativa a la falta de de lideratge i a la deixadesa del Sr. Ricomà».

tracking