Diari Més

VOX Tarragona confon un llibre satíric amb una obra infantil i les xarxes se'n riuen

La formació de la ultradreta ha aconseguit una promoció extra a l'obra, que ha aparegut per aquest Sant Jordi

Imatge d'Òscar Dalmau amb el seu llibre

VOX Tarragona confon un llibre satíric amb una obra infantil i les xarxes se'n riuenACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

VOX Tarragona ha provocat nombroses reaccions a les xarxes socials pel ridícul de confondre una obra satírica que apareix per Sant Jordi amb un llibre infantil i criticar-la com a tal.

El popular presentador i humorista Òscar Dalmau, conegut sobretot per codirigir el programa 'La competència' a RAC1 ha presentat per aquest Sant Jordi el llibre 'Manual d'adoctrinament de l'escola catalana'. En aquest llibre, Dalmau, aplicant la sàtira, fa comentaris a dibuixos de Josep Prats, il·lustrador de llibres de lectura dels anys seixanta i d'aquesta manera ridiculitza comentaris relatius a 'l'adoctrinament' que suposadament aplica l'escola catalana.

VOX Tarragona, però, s'ha pres al peu de la lletra el títol i ha considerat que es tracta d'una obra infantil. De fet, en la piulada que ha estat motiu de burla, col·loquen el llibre de Dalmau entre altres llibres il·lustrats per a nens.

«Des de Vox exigim que l'esquerra i el separatisme treguin les seves urpes dels nostres fills», ha estat el missatge a la piulada de la formació de la ultradreta, després d'un sonor «Intolerable».

L'efecteStreisandha estat més que evident en aquest cas i VOX ha aconseguit fer-li una promoció extra al llibre per aquest Sant Jordi. El mateix Dalmau, en una entrevista aquest divendres a RAC1 en feia referència i li 'sabia greu' que no hi hagués queixes de VOX d'altres localitats, «a veure si és que els ha agradat...», afirmava.

Malgrat les reaccions a les xarxes, VOX Tarragona manté la piulada activa.

Piulada de VOX criticant el llibre de Dalmau.

Piulada de VOX criticant el llibre de Dalmau.

tracking