Diari Més

Quatre sessions de contacontes aproparan la llegenda de Sant Jordi als eixos comercials

Es tracta d'una nova acció de dinamització comercial de la Conselleria de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona

Celebració de la diada de Sant Jordi a la Rambla Nova de Tarragona, amb control d'accés i mesures de seguretat anticovid.

Sant Jordi a Tarragona 2021Carles Magrané

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La companyia Genovesa Narratives Teatrals realitzarà quatre sessions de contacontes a diferents espais dels principals eixos comercials de Tarragona. Concretament, l'actor Joan Rioné narrarà una versió inèdita de la tradicional llegenda de Sant Jordi. Es tracta d'unanova acció de dinamització comercial de la Conselleria de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona per la setmana de Sant Jordi.

Segons el conseller de Comerç, Dídac Nadal, «L'objectiu de les accions de dinamització comercial sempre pretenen fer bullir d'activitat els carrers de Tarragona, per això hem volgut allargar un dia tan especial com la diada de Sant Jordi i programar una activitat cada dia de la setmana».

L'activitat, que té una durada aproximada de mitja hora, se celebrarà a les 18 h en espais tarragonins els dies previs a la diada de Sant Jordi. Dimarts, 19 d'abril, l'estrena serà a la plaça de Santiago Russinyol; dimecres 20, a la plaça d'Anselm Clavé; dijous 21, al parc de l'Arrabassada i divendres 22, a la plaça de mossèn Cinto Verdaguer.

tracking