Diari Més

Transport

L'EMT i els treballadors arriben a un acord que desconvocarà la vaga a Tarragona

Els conductors ratificaran el pacte dijous

Imatge d'un autobús de l'EMT al centre de Tarragona.

L'EMT i els treballadors arriben a un acord que desconvocarà la vaga a TarragonaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Empresa Municipal de Transports de Tarragona i els treballadors han arribat a un acord en les negociacions. Els mateixos treballadors ratificaran l'acord aquest dijous en una assemblea, la qual cosa provocarà l'aixecament de la vaga convocada per als dies 19, 20, 21 i 22 d'abril. Després d'un procés llarg de converses, sigui mitjançant mediacions al Departament de Treball o reunions internes, tant els conductors com l'EMT han cedit per tal d'arribar a un punt mig i trobar un acord satisfactori per les dues parts.

Tal com va explicar el secretari del comitè d'empresa, Rubén Vaquero, «s'ha pactat seguir un full de ruta que indica que es realitzarà una descripció de cada lloc de treball amb la seva corresponent valoració, i d'aquí sortirà una taula de salaris proporcionals i equànimes».

D'aquesta manera es resol la demanda del cinquè punt que demandava el col·lectiu de treballadors. El president de l'EMT, Jordi Fortuny, es va mostrar satisfet: «Sempre que s'arriba a un acord guanyen els treballadors, guanya la ciutadania, guanya l'empresa i guanya Tarragona».

tracking