Diari Més

Afectacions a la via pública pels actes de Setmana Santa a Tarragona

Els locals de restauració hauran de retirar terrasses i d'altres elements en el moment de la celebració

Via Crucis a la Part Alta

Via Crucis a la Part AltaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els recorreguts dels diferents actes i processons de la Setmana Santa de Tarragona comportaràafectacions a la via pública com la retirada de les terrasses dels locals de restauració. Les afectacions es poden consultar en aquest BAN publicat a la seu electrònica.

Els actes que comptaran afectacions són la processó dels Natzarens; la processó del Dolor; l'Esmendada dels Misteris del Gremi de Marejants; elVia Crucis de la Germandat del Sant Ecce-Homo; el Via Crucis Processional; la recollida de Misteris; la processó del Sant Enterrament; i la processó de la Mare de Déu de la Soledat.

Els establiments de restauració ubicats dins dels recorreguts previstos que tinguin terrasses instal·lades, hauran de desmuntar-les durant la celebració de les processons.

Durant la celebració de la processó del Sant Enterrament del Divendres Sant, el dia 15 d'abril, tots els establiments, inclosos els que estiguin tancats, hauran d'apagar qualsevol tipus de música, llum de rètols, aparadors i qualsevol altre que afecti negativament les especials característiques de solemnitat de la Processó.

Des del consistori demanen que als establiments de restauració, bars i similars que estiguin oberts durant la celebració de les diverses processons, que facilitin la utilització dels seus serveis higiènics al públic en general i, de manera especial, a aquells col·lectius de persones amb necessitats especials, gent gran i infants.

tracking