Diari Més

La Germandat del Sant Ecce Homo de Tarragona presenta el seu opuscle

L'acte va servir per a què els membres de la congregació es retrobessin després de la pandèmia

Un moment de la presentació de l'opuscle, ahir al vespre a l'església de Sant Agustí.

La Germandat del Sant Ecce Homo de Tarragona presenta el seu opuscleGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Setmana Santa de Tarragona ja calenta motors amb la presentació dels opuscles de les diferents germandats i confraries. L'església de Sant Agustí va acollir ahir al vespre la presentació de l'opuscle de la Germandat del Sant Ecce Homo, un acte que va servir per a què tots els membres de la germandat es retrobessin després de dos anys de pandèmia. La seva presidenta, Elvira Ferrando, explicava que «tenim moltes ganes de Setmana Santa i tenim moltes ganes de retrobar-nos després de no poder fer-ho durant la pandèmia». Per això la germandat va decidir fer un acte coral, sota el títol #someccehomo, conduït per Pere Ramon Armesto, el secretari de la germandat, i per la periodista i cap d'arrengleradors Yasmina Armesto. Per la Setmana Santa de 2021, la Germandat del Sant Ecce Homo va decidir fer un acte virtual i va produir un espot, que enguany es va projectar a l'església de Sant Agustí.

«Hem volgut que fos una presentació participativa i feta per a totes i tots els que som i formem l'Ecce Homo», apuntava Ferrando. «Aquesta presentació ha estat s'ha convertit en l'espurna que ha mantingut el sentiment de pertinença a la germandat», afegia. «El que hem fet enguany ha estat fer un recorregut del que vam fer l'any passat però retrobant-nos tots per a què la gent que no va poder gaudir-lo, ho pugués fer enguany», comentava la presidenta.

Per cloure l'acte de presentació de l'opuscle, la germandat va comptar amb la participació del mestre sacaire Francesc Sans, amb el seu sac de gemecs, que va delectar el públic amb un petit concert.

tracking