Diari Més

Judicial

Ingressen a presó els responsables del principal punt de venda d'heroïna de Tarragona

L'operació policial de divendres es va saldar amb la detenció de quatre persones totes elles membres d'un clan familiar

Imatge del moment de la detenció d'una dona.

Desmantellen el principal punt de venda d'heroïna de TarragonaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les quatre persones detingudes divendres passat perdelictes contra la salut pública, defraudació de fluid elèctric i ocupació de béns immobles han ingressat a presó.La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

La investigació policial es va iniciar el passat mes de desembre arran d'unes informacions que apuntaven que hi havia un domicili al barri de Campclar on era habitual la venda al detall d'heroïna. Els investigadors tenien coneixement que aquest domicili estava ocupat per un clan familiar especialitzat en la venda de droga les 24 hores del dia.

Davant d'aquests fets, els Mossos d'Esquadra i a Guàrdia Urbana de Tarragona van muntar diversos seguiments i vigilàncies que van permetre identificar compradors i intervenir substàncies estupefaents, indicis incriminatoris que acreditaven que el pis investigat era un punt molt actiu de venda de substàncies estupefaents.

Divendres es va fer una entrada i perquisició al domicili investigat al carrer Riu Brugent del barri de Campclar en el que han participat agents d'ambdós cossos policials.

En l'entrada i perquisició es van intervenir 27 monosodis d'heroïna i una bossa amb la mateixa substància en roca. Aquesta droga tindria un valor de venda al detall de més de 2.000 euros. També es va localitzar en una de les estances una plantació de marihuana indoor amb prop de 100 plantes d'un metre d'altura.

En el transcurs de l'entrada un dels detinguts va llençar per la finestra una bossa amb 700 euros la qual va poder ser interceptada a la via pública pels investigadors que es trobaven vigilant el perímetre del domicili. Així mateix, el mateix detingut es va voler desfer de la droga repetint l'acció de llençar-la per la finestra però l'actuació d'un dels agents va poder evitar-ho.

tracking