Diari Més

Nou bandes aproparan la Setmana Santa als carrers comercials de Tarragona

Els músics sortiran dissabte de diferents punts del centre de la ciutat i es dirigiran cap a la Rambla Nova

Les bandes van recórrer diversos carrers del barri dels pescadors.

La música de Setmana Santa torna al carrer amb el VI Aplec de BandesGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El proper dissabte, 2 d'abril, nou bandes musicals de Setmana Santa es passejaran pels carrers de Tarragona, en una novaacció de dinamització comercial de laconselleria de Comerç. La iniciativa compta amb la col·laboració de l'Agrupació d'Associacions de Setmana Santa de la ciutat. Els músics sortiran de diferents punts del centre de la ciutat i es dirigiran cap a la Rambla Nova.

Segons el conseller de Comerç, Dídac Nadal, «aquesta nova acció va en la línia de les anteriors campanyes de dinamització que hem impulsat des de la conselleria de Comerç per Nadal i Carnaval, repetint la fórmula d'apropar la festa al comerç de la ciutat».

Dissabte, a les 11.30 h les bandes començaran a encomanar la Setmana Santa pels carrers i comerços de la ciutat. Les bandes participants són de les confraries i germandats de la Presa de Jesús, del Sant Sopar, del Sant Enterrament, de La Salle, de la Soledat, de la Sang, dels Gitanos, del Crist del Bon Amor i del Nostre Pare Jesús de la Passió. Totes les formacions musicals es trobaran a les 13 h a la Rambla Nova (al tram entre els carrers d'Unió i de Sant Agustí).

tracking