Diari Més

Protesta

Tercera jornada de vaga de l'EMT a Tarragona

Les aturades parcials es produiran de 10 a 12 hores i de 16 a 18 hores

Interior d'un autobús municipal de Tarragona.

Interior, autobús municipal Tarragona, EMT, viatger, passatger, usuari, bons, tarifes, busACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dimarts 29 de març i dijous 31 continuaran les aturades parcials convocades pels conductors i conductores de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de Tarragona. Les aturades parcials es produiran en dues franges horàries del matí de 10.00 h a 12.00 h amb una cobertura dels serveis mínims del 33% i en horari de tarda de16.00 ha 18.00 h amb la cobertura del 66% de serveis mínims.

Empresa i treballadors s'han emplaçat a continuar amb les negociacions aquesta setmana, amb la voluntat fèrria d'arribar a una entesa.

Tot i haver incorporat 10 nous conductors i conductores, la manca de personal segueix generant afectacions en les línies. L'EMT manifesta que

es tracta d'un tema conjuntural motivat per un increment de les baixes (el 15% dels conductors està actualment de baixa), les vacances habituals del trimestre pel sistema de rotació de torns (un 15% de la plantilla) i la impossibilitat d'ampliació de plantilla fixa que ve marcada des de l'Estat: la Llei General de Pressupostos de l'Estat estableix un llindar per la reposició de personal que, a priori,impedeix incrementar la plantilla.

tracking