Diari Més

Urbanisme

Obre el vial Josep Maria Recasens que connecta Campclar i Bonavista

La via forma part de les obres d'urbanització del sector PP-10, on s'hi construiran 1.200 habitatges i un centre comercial

El nou vial

El vial Josep Maria Recasens que connecta Campclar i Bonavista ja està obertTjerk van der Meulen

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les obres d'urbanització del PP-10 ja estan enllestides i avui s'ha obertel vial Josep Maria Recasens que connecta Campclar i Bonavista. Al sector PP-10 s'hi construiran 1.200 habitatges, dels quals 400 es destinaran a lloguer social, i Ten Brikeinstal·larà un centre comercial.També s'ha construït un carril bici que connecta Bonavista, l'Anella Mediterrania i Campclar.

El sector del PP-10 té 300.000 m2 de superfície, dels quals 66.500 m2 es destinaran a espai comercial, més de 30.000 a zona residencial i la resta, a espais verds, sistema viari i equipaments.

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha presentat les obresd'urbanització del sector, que està ubicat a tocar de la T-11, l'autovia de Reus. Ricomà ha destacat que «la urbanització d'aquest sector de la ciutat permetrà relligar els barris de Ponent i fa més amable una de les entrades de la ciutat».

Properament, es durà a terme la inauguració oficial del nou sector en la qual s'instal·larà una placa en nom de l'alcalde Josep Maria Recasens, que dona nom al vial que connecta Campclar i Bonavista.

PP-10

Aquest dimecres entren en funcionament 2 carrils que uneixen Bonavista i Buenos Aires amb Campclar a través de l'Avinguda Josep Maria Recasens. Al mes de febrer es va obrir el camí de la Coma que enllaça de la T-11 amb un vial de 4 carrils que arriben a una nova rotonda en la qual es generen dos carrils dos cap a Bonavista i dos cap a Buenos Aires.

Les obres d'urbanització es van iniciar al maig del 2020, poc després de l'inici de la pandèmia, un fet que ha marcat l'obra i els terminis de finalització. Durant aquest temps, s'han dut a terme demolicions i moviment de terres; pavimentació, clavegueram i xarxa pluvials; abastament d'aigua; enllumenat públic; xarxes de telefonia i gas; enjardinament; instal·lació de mobiliari urbà i senyalització, entre d'altres. Les obres d'urbanització del PP-10 van ser adjudicades per la Unió Temporal d'Empreses (UTE) Comsa-Rogasa per un import de 11.406.722 euros (sense IVA).

tracking