Diari Més

Medi Ambient

Protecció Civil neteja les franges forestals de les urbanitzacions de Llevant

Els treballs es fan per evitar incendis davant la situació de sequera actual

Els treballs de neteja i manteniment forestals s'han començat a la zona dels Monnars.

Protecció Civil neteja les franges forestals de les urbanitzacions de LlevantCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament de Protecció Civil de l'Ajuntament de Tarragona continua els treballs forestals a les urbanitzacions de Llevant per tal de reduir la densitat de l'arbrat. Els treballs ja es van dur a terme alfebrer a Sant Salvador i a la Móra.

Aquestes actuacions consisteixen en la reducció de la densitat de l'arbrat (pi blanc) i de la distància entre capçades, la desbrossada, la retirada de troncs, la trituració i estassada de les restes de poda.

Es preveu que s'actuï en una superfície forestal de gairebé 11 hectàrees i els treballs actuals contemplen les franges perimetrals de les urbanitzacions de Monnars, Pinatell, determinades zones de Boscos, Florimar, Llevantina, Colls Majors, Bonsol, Cala Romana i entorn de l'Escola Mare Nostrum.

La consellera de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Cristina Guzmán, demana la conscienciació i col·laboració ciutadana, tant de propietaris de terrenys com de la població en general, apuntant que «la complexa situació de sequera generalitzada ens obliga a estar amatents davant del risc d'incendi, des de l'administració fins a cadascú».

tracking