Diari Més

Societat

Parc Central i Down Tarragona s'uneixen per la inserció sociolaboral

Durant cinc dies, 13 persones amb Síndrome de Down i altres discapacitats treballaran a les botigues i al centre comercial

Foto de família dels voluntaris.

Parc Central i Down Tarragona s'uneixen per la inserció sociolaboralCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Durant cinc dies 13 persones amb Síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals participaran deforma voluntària en les tasques diàries de diversos establiments i empreses del Parc Central. El centre comercial col·labora en aquesta iniciativa amb l'associació provincial Down Tarragona.

L'objectiu és donar visibilitat a les persones amb la Síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals i sensibilitzar la població i el teixit comercial sobre la seva inserció sociolaboral. L'objectiu de tot plegat és afavorir la plena inclusió i la convivència d'aquest col·lectiu en els diferents àmbits de la societat.

Es tracta del primer cop que Down Tarragona realitza una acció d'aquesta magnitud a la província. Els participants treballaran en jornades de 4 hores diàries.

L'acció compta amb la participació de les firmes Boboli, Esclat, IKEA, Munich, The Body Shop i System Action que han acollit voluntaris i voluntàries que durant aquests dies estaran realitzant tasques com a auxiliars de botigues. La resta forma part dels serveis centrals de Parc Central i compta amb labors relacionades amb neteja, manteniment, pàrquing, atenció al client i gerència, a través de les companyies que hi operen.

L'acord de col·laboració contempla altres accions relacionades amb el Dia Mundial de la Síndrome de Down. Així, durant aquesta setmana, l'entitat estarà present al centre comercial amb un estand per donar a conèixer els serveis, projectes i activitats que duen a terme.

Una altra de les activitats destacades és l'actuació del grup de ball de Down Revolution que tindrà lloc aquest divendres, 25 de març, a les 18 h a la planta -1 entre les botigues de GAME i H&M.

tracking