Diari Més

Transport

Les línies 21 i 23 de l'EMT, cancel·lades aquest cap de setmana

La resta adaptaran els seus horaris a les freqüències del diumenge, amb algunes excepcions

Flota actual dels autobusos de l'EMT.

L'EMT rep els primers autobusos híbrids que permetran retirar els vehicles més anticsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Empresa Municipal de Transports (EMT) de Tarragona ha anunciat les incidències en les seves línies de bus urbà a causa de les baixes i les vacances de la seva plantilla que arrosseguen des de fa setmanes. Per tal de minimitzar l'impacte de la falta de personal, l'empresa ha fet una redistribució de les freqüències per aquest cap de setmana amb els recursos humans de que disposa.

D'aquesta manera, a partir del dissabte 12 de març, els serveis de dissabtes, diumenges i festius adaptaran els seus horaris a les freqüències del diumenge.

Tot i això, hi ha algunes excepcions com per exemple les líniesL-13 i L-55, que funcionaran exclusivament a la demanda a totes les parades. Els usuaris hauran de trucar al número de telèfon 671 008 219 amb antelació per ser recollits.

D'altra banda, la línia 21 (la que uneix l'Estació amb la Imperial Tarraco) i 23 (la que uneix l'Estació amb l'hospital Joan XXIII) no funcionaran durant tot el cap de setmana.

La línia 22 en sentit cap al nàutic, estarà operativa en horari de diumenge amb la possibilitat d'arribar a l'estació de trens de Renfe si hi ha usuaris que ho sol·liciten al conductor en el moment de pujar a l'autobús.

Els serveis nocturns de les línies 71, 72 i 73 funcionaran amb normalitat.

tracking