Diari Més

Policial

La Guàrdia Urbana de Tarragona posa en marxa una comissaria mòbil

Cada dia de la setmana es desplaçarà a una zona diferent de la ciutat

L'Ofuci

La Guàrdia Urbana de Tarragona posa en marxa una comissaria mòbilAjuntament Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els tarragonins ja podran fer consultes a laGuàrdia Urbana sense haver de desplaçar-se a la comissaria gràcies a l'Oficina Mòbil d'Atenció Ciutadana. El cos policial es desplaçarà cada dia a un punt diferent de la ciutat per atendre atots els veïns que ho necessitin.

La iniciativa respon «a les necessitats de proximitat i visibilitat que es requereixen i que creiem que afavoreix una major i millor atenció i una millor percepció de la feina de la policia municipal», assegura la consellera de Seguretat Ciutadana, Cristina Guzmán.

Aquesta està configurada per dos agents que realitzen funcions de prevenció i assessorament en tràmits administratius i altres qüestions del seu interès.

L'Oficina Mòbil es desplaçarà els dilluns al matí a Bonavista i per la tarda a Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador. El dimarts i dijous s'aproparà al Mercat Central al matí i per la tarda a la Part Alta. Els dimecres serà el torn de Torreforta i Bonavista. I els divendres tornarà a ubicar-se a Sant Pere i Sant Pau, Sant Salvador i Torreforta.

tracking