Diari Més

Transport

L'EMT incorpora cinc nous conductors a la seva plantilla per normalitzar el servei

Aquest dimecres les línies més afectades són la 6 i la 23

Imatge d'arxiu d'un autobús de l'EMT en una de les parades de la plaça Imperial Tarraco.

La manca de conductors de l'EMT baixa la freqüència de pas d'algunes líniesGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Empresa Municipal de Transports de Tarragona ha incorporat cinc nous conductors a la seva plantilla per tal denormalització del servei que està patint incidències a causa de les baixes i vacances dels seus treballadors. En total, ja s'ha incorporat 10 persones de forma temporalprovinents de la borsa d'aspirants.

Jordi Fortuny, president de l'EMT, assegura que «estem posant tots els nostres recursos disponibles per tal que el servei de transport municipal torni a donar el servei de qualitat que ha donat sempre», i, afegeix «lamentem molt les afectacions causades a les persones usuàries del servei municipal de transports, així com, la situació de sobrecàrrega de treball en la qual s'han vist immersos els nostres treballadors i treballadores».

Aquest dimecres les línies de l'EMT més perjudicades seran la 6, que connecta barris com Campclar i Sant Pere i Sant Pau amb el centre de la ciutat, i la 23, que connecta l'Hospital Joan XXIII i l'estació de trens. També hi ha incidències en les línies 8, la 22 i la 54.

tracking