Diari Més

Societat

Jocs tradicionals i una fideuada popular per celebrar l'aniversari dels Mercats de Tarragona

Avui es compleixen 40 anys de la inauguració del Mercat de Torreforta i 5 del nou edifici del Mercat Central

Presentació de les activitats per commemorar l'aniversari dels mercats.

Jocs tradicionals i una fideuada popular per celebrar l'aniversari dels Mercats de TarragonaMercats de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mercats de Tarragona estan de celebració. Aquest dimecres el Mercat de Torreforta fa 40 anys que es va inaugurar i 5 des de que es el Mercat Central va estrenar el nou edifici. Per aquest motiu s'ha programat dues activitats per celebrar-ho.

Dissabte tindrà lloc una fideuà popular al Mercat de Torreforta, mentre que la plaça Corsini s'omplirà de jocs tradicionals gegants per fer gaudir als més petits.

Aquestes activitats es complementaran també aquest cap de setmana amb actuacions musicals de El Último Vinilo als dos mercats, una gimcama familiar a càrrec de la Biblioteca Pepita Ferrer i una tarda de música i tapes al Mercat de Torreforta. A més, en els propers dies també està prevista la instal·lació d'un mural commemoratiu a l'exterior de la façana del Mercat de Torreforta.

El president de l'empresa de Mercats i conseller de Comerç, Dídac Nadal, ha donat les gràcies «a tots els treballadors i treballadores de l'empresa pública de Mercats, així com als paradistes del Mercat Central i Torreforta per fer possible que any rere any els mercats de la nostra ciutat es consolidin com un autèntic referent».

tracking