Diari Més

Transport

Les línies 6 i 54 de l'EMT seran les més afectades aquest divendres

L'empresa està incorporant nous conductors però encara no són suficients per garantir el servei complet

Imatge d'arxiu de la flota d'autobusos

En nou mesos, la flota de l'EMT de Tarragona comptarà amb 10 nous autobusos híbridsEMT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les línies municipals d'autobusos que patiran més incidències durant el dia d'avui per la manca de conductors que pateix l'EMT aquests darrers dies seran la 6 i la 54, però també hi haurà afectacions a les línies 3, 8, 12, 21, 22, 23, 30, 41 i 42. Així es va apuntar ahir des de l'Empresa Municipal de Transports, que ja fa dies que pateix afectacions en les seves línies per les baixes de conductors i els torns rotatius de vacances.

En la línia 6, que fa el recorregut entre el barri de Campclar i la Cooperativa, s'anul·laran 18 viatges al llarg de tot el dia. Una situació similar és la que patirà la línia 54, entre la mateixa Cooperativa i el barri de Bonavista, amb l'anul·lació també de 18 viatges entre les 6.56 h. i les 22.26 h.

Pel que fa a la resta de línies esmentades, tot i que el número de viatges anul·lats és inferior, també tindran afectacions en diferents franges horàries del dia d'avui.

L'EMT està incorporant nous conductors que es trobaven a la borsa de treball però, de moment, encara no són suficients per garantir el servei complet.

tracking