Diari Més

Empreses

Bricomart inicia el moviment de terres per construir la nova botiga

L'empresa sufragarà la construcció de la rotonda de l'N-340 que regularà el trànsit a la zona

Operaris i màquines treballant ahir en els terrenys on Bricomart construirà el magatzem de venda per a professionals i particulars.

Bricomart inicia el moviment de terres per construir la nova botigaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Bricomart, la firma que proveeix de materials de construcció i reforma, ha començat el moviment de terres per a la construcció de la nova botiga que obrirà a Tarragona en uns terrenys entre l'N-340 i el polígon Francolí, segons ha confirmat l'Ajuntament de la ciutat. La companyia no ha comunicat la data d'obertura del nou establiment, que serà el primer que inaugura a la demarcació de Tarragona i el tercer de Catalunya, on ja té els de Terrassa, Sant Quirze del Vallès i Badalona.

Es calcula que la construcció de la nova botiga podria durar entre sis i vuit mesos i fins a un any. La mateixa companyia serà l'encarregada de construir la nova rotonda que reordenarà la zona davant del barri d'Icomar i que servirà per millorar un dels accessos de Ponent al nucli urbà davant el previsible increment del trànsit que generarà aquesta botiga. L'actuació costarà al voltant d'un milió d'euros i va ser una de les condicions que va posar l'Ajuntament per atorgar la llicència a la companyia.

D'altra banda, el canvi en la mobilitat a la zona serà substancial també tenint en compte que el pròxim 2 d'abril obrirà el Bingo Tarragona del grup Binelde en una nau d'un antic concessionari de vehicles que estava en desús i que s'ha habilitat per al nou centre de joc i apostes. El nou Bingo Tarragona tindrà un horari extens. La zona de màquines de la nova sala de jocs i oci obrirà a les 9 del matí fins a les 4 de la matinada, mentre que la de bingo ho farà de 15 h. a les 4 h. De fet, ha estat en col·laboració amb aquest grup que s'han executat ja alguns dels treballs de millora de l'accés al barri d'Icomar. A finals del passat any es van pavimentar els parterres i es van repintar, es van instal·lar nous semàfors i un pas de vianants.

L'obertura de Bricomart a la ciutat de Tarragona forma part del pla d'expansió de la companyia a Espanya. El primer establiment que tenia previst obrir enguany al país va ser inaugurat oficialment ahir a Lugo i avui obrirà portes al client particular i professional. El de Lugo és el seu segon magatzem de la construcció i la reforma a Galícia i el trentè a Espanya. La companyia preveu poder inaugurar també aquest any un nou centre a Los Barrios (Cadis).

tracking