Diari Més

Santa Tecla, premiada per la seva tasca de prevenció d'úlceres en pacients ingressats

El guardó premia la feina de l'equip liderat per José Antonio García

D'esquerra a dreta: José Antonio Garcia,

Santa Tecla, premiada per la seva tasca de prevenció d'úlceres en pacients ingressatsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Grup de treball de prevenció de les Lesions Relacionades amb la Dependència (LRD) de l'Hospital de Santa Tecla ha estat guardonat amb el premi estatal Buenas Prácticas 2021 per la seva feina interdisciplinària en la prevenció d'aquest tipus de lesions en persones ingressades al seu centre.El grup es va crear l'any 2015 i està format per una dotzena d'infermeres i auxiliars de totes les àrees del centre assistencial.

El guardó premia la feina de l'equip liderat per José Antonio García, infermer consultor responsable de la Consultoria de Lesions Complexes de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla, i Montse Pérez, infermera gestora de Cures de la Unitat de Cirurgia i Traumatologia de l'Hospital de Santa Tecla.

El grup du a terme semestralment auditories de prevalença de les LRD al centre i també s'auditen les mesures de prevenció segons el risc. D'aquesta manera, s'han assolit uns índexs de prevalença molt inferiors als de la mitjana dels hospitals de la resta de l'estat espanyol en la seva categoria. Al centre també s'imparteix formació continuada a tots els professionals de totes les unitats de l'hospital sobre les noves directrius de prevenció per garantir la seguretat dels pacients durant el seu ingrés al centre assistencial de la Rambla Vella.

tracking