Diari Més

Policial

Detenen un lladre multireincident per tres robatoris en establiments de la Granja i Torreforta

Els tres fets els va cometre la mateixa nit en poca estona de diferència

Imatge d'arxiu d'una detenció dels Mossos d'Esquadra.

Mossos d'Esquadra, detenció, detingut, manilles, autor, delicte, robatoriMossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir divendres passat a Tarragona un home de 32 anys, com a presumpte autor de tres robatoris amb força a establiments comercials. La detenció és el resultat d'una ràpida investigació policial arran de diverses denúncies de propietaris d'establiments dels barris de la Granja i Torreforta entre els dies 7 i 22 del passat mes de gener.

La proximitat entre cadascun dels locals afectats, el modus operandi i la franja horària, van permetre determinar als investigadors que una mateixa persona era l'autora de tres fets que van tenir lloc la matinada del 21 de gener. Van tenir lloc en poca estona de diferència en un establiment del carrer Montblanc i dos més ubicats al carrer Sant Benilde de la Granja.

La manera d'actuar del lladre va ser exactament la mateixa; va accedir a l'interior després de forçar la persiana metàl·lica i seguidament la porta principal. D'allà es va emportar diners de les caixes enregistradores i altres objectes de valor.

Simultàniament i de manera conjunta amb efectius de la Guàrdia Urbana de Tarragona, es va augmentar la presència policial a la zona amb l'objectiu de disminuir l'alarma social que havien ocasionat aquests i altres robatoris de les mateixes característiques.

Arran de les gestions d'investigació es va poder identificar el presumpte autor de tres fets, un lladre multireincident amb un historial delictiu de més de 20 detencions.

De resultes de les darreres investigacions es desprèn que el detingut té una alta habitualitat delictiva amb un modus operandi molt concret. Acostuma a cometre els robatoris forçant els accessos dels comerços amb una eina tipus palanca i sostreu de l'interior diners i aparells electrònics fàcils de col·locar al mercat il·legal. A més, els robatoris els comet en zones properes al lloc on resideix.

Els mossos, van aconseguir detenir-lo divendres passat després d'intentar fugir quan sortia d'un domicili del carrer Tortosa de Torreforta. L'endemà, el detingut va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona qui en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

tracking