Diari Més

Sèries

El rodatge de 'Bosé' causa malestar als comerços de la Part Alta de Tarragona

Els clients no podien accedir a les botigues i els empresaris denuncien que ningú els havia avisat

Actors i membres de l'equip de gravació al carrer de les Escrivanies Velles.

El rodatge de 'Bosé' causa malestar als comerços de la Part Alta de TarragonaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alguns comerciants de la Part Alta denuncien que no van poder atendre clients durant més d'una hora a causa del rodatge de la sèrie Bosé. Els comercços situats al carrer de la Merceria es van trobar ahir per sorpresa amb el rodatge, a mig matí, de la sèrie que tractarà sobre la vida del cantant espanyol. Tal com alguns empresaris han explicat en declaracions a Diari Més, ningú els havia avisat d'aquell esdeveniment i els ha comportat una sèrie d'inconvenients.

Denuncien que, a banda de no rebre cap avís per part de l'Ajuntament sobre el rodatge i l'ocupació d'espai al carrer, els clients es van topar amb els accessos tallats a partir de les 11 hores. «Vam estar més d'una hora i mitja sense atendre clients», declara la dependenta del Forn de pa Peñarrubia. Tot i això, en aquesta línia, altres establiments apunten que van estar més de dues hores i mitja sense poder atendre als clients. «Els clients que pujaven pel carrer Major havien de donar la volta, perquè no els deixaven passar», reclamen des del Forn de pa.

Els altres carrers que es van veure afectats per aquesta gravació són el carrer de les Escrivanies Velles i de Sant Domènech. Aquestes dues vies, però, no van provocar tant de rebombori, ja que no hi ha massa negocis.

Des de primera hora del matí es va poder veure el moviment de càmeres, tècnics i actors per la Part Alta. Pel vestuari que duien els artistes i l'attrezzo utilitzat, tot fa pensar que Tarragona apareixerà en els capítols sobre la joventut de Miguel Bosé.

tracking