Diari Més

Equipaments

El ple de l'Ajuntament de Tarragona aprova la inversió per al nou gimnàs de SPiSP

El pressupost és d'1.507.000 euros i la previsió és que les obres comencin aquest any

Imatges del projecte del gimnàs plantejat el 2011.

L'adaptació del projecte del gimnàs de SPiSP demorarà la seva execucióCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ple de l'Ajuntament de Tarragona ha aprovat el modificatiu de crèdit pel qual el consistori podrà tirar endavant el projecte de nou gimnàs de Sant Pere i Sant Pau. La inversió destinada al nou equipament és d'1.507.000 eurosi la previsió és que les obres comencin el 2022 i estiguin acabades el 2023.

El conseller de Serveis Centrals, Jordi Fortuny, ha celebrat que finalment es pugui dur a terme la construccció del nouequipamentja que actualment el barri compta amb «la instal·lació esportiva més precària que hi ha a la ciutat i que dona servei a 20 mil habitants».

Actualment, està en fase de licitació l'actualització de la redacció del projecte per actualitzar-lo i adaptar-lo a la normativa vigent –el projecte existent és de 2011. Les propostes es poden presentar fins al dia 4 i a partir d'aquí, un cop resolt el procés, es podran licitar les obres.

El nou gimnàs deSant Pere i Sant Pau serà un edifici nou entre la piscina i el pavelló, que ocuparà en total una superfície de 1.649 metres quadrats. Tindrà vestuaris, sales d'activitats i musculació i dos espais per a rehabilitació i comptarà amb un ascensor per facilitar-ne l'ús a les persones amb mobilitat reduïda.

tracking