Diari Més

Laboral

Un programa de la Fundació 'la Caixa' ofereix feina a 1.051 persones vulnerables a Tarragona

Incorpora ha acompanyat 366 persones amb problemes de salut mental i emocional, 145 de les quals han trobat feina

Imatge d'una formació del programa Incorpora.

Un programa de la Fundació 'la Caixa' ofereix feina a 1.051 persones vulnerables a TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El programa d'integració laboral Incorpora de la Fundació 'la Caixa' ha facilitat a Tarragona 1.051 llocs de treball a persones en situació de vulnerabilitat el 2021. Del totald'insercions destaquen les 145 de persones amb problemes de salut mental i emocional derivats de la pandèmia.

De les 1.051 insercions, 517 han estat de dones i 534 d'homes. A més, 346 eren persones amb alguna discapacitat, i 705, persones en risc o situació d'exclusió.

El programa ha impulsat jornades formatives i pràctiques per als tècnics per identificar iabordar amb eficàcia els problemes mentals i emocionals en els processos d'inserció. En total, s'han atès 366 persones.

El programa Incorpora, posat en marxa el 2006, té com a objectiu que les persones siguin agents del seu propi canvi per sortir de situacions difícils, i ho fa a través de la feina com a forma d'inserció social.

A Tarragona, les entitats que desenvolupen el programa són: Fundació INTERMEDIA, que és la coordinadora, APRODISCA, Associació Taller Baix Camp, Fundació Privada Santa Teresa del Vendrell, Fundació Privada ECOM, Fundació Privada GINAC, Fundació Privada Gentis, Fundació Pere Mata, Fundació Privada Formació i Treball, Projecte Home Catalunya, ACTUA SCCL, i Creu Roja Tarragona.

tracking