Diari Més

Tornen les jornades gastronòmiques de 'La Part Alta Somriu a la Crisi'

Durant tot el mes de febrer nou establiments oferiran menús degustació entre 24 i 35 euros

Presentació de le sj

Tornen les jornades gastronòmiques de 'La Part Alta Somriu a la Crisi'Ajuntament Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els restaurants membres de l'Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA)oferirran durant tot el mes de febrermenús degustació a preus reduïts maridats amb vins del territori.

La Part Alta Somriu a la Crisi reuneix a nou establiments oferiran menús degustació entre24 i 35 euros maridats ambun total de vuit vins del territori, a més d'un cava i la cervesa Inèdit de Damm. Hi participen:Àpats Quattros, Frida, Palau del Baró, Racó de l'Abat,Merceria 34, AQ, Arcs, Lola Bistro i Seasons.Enguany, els cellers participants són Cal Bessó, R. Raventós, Pinord, Clos Berenguer, Baronia del Montsant, Cairats i Covides.

Durant la presentació de les jornades, Pau Ricomà, alcalde i president del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona (PMTT), ha celebrat «la recuperació d'un esdeveniment imprescindible i plenament consolidat en el nostre calendari gastronòmic en un moment en què el sector afronta l'inici de la recuperació».

Amb les jornades «hi guanyen els restaurants, la ciutadania i també la zona concreta on es fan, que veu com passen pel barri una mitjana de 6.000 persones per edició», ha afegitCarles Llobet, un dels restauradors participants.

Els menús de les jornades es poden consultar al següent enllaç: https://we.tl/t-0ZoQmXefG2.

tracking