Diari Més

Municipal

L'Ajuntament de Tarragona aprova les subvencions a les entitats

Es tracta d'una proposta del PSC al modificatiu de crèdit

Imatge d'arxiu del Palau Municipal a la plaça de la Font de Tarragona.

Ajuntament de Tarragona, plaça de la Font, façana, Palau MunicipalGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Tarragona ha aprovat les subvencions nominatives a les diferents entitats i clubs de la ciutat. La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Ramos, ha valorat positivament la inclusió de la proposta del PSC al modificatiu de crèdit presentat pel govern ja que «si hi ha diàleg i voluntat de consens per part del govern municipal, aquesta ciutat seguirà endavant».

Ramos ha denunciat que «aquestes últimes setmanes, l'equip de govern ha anat generant un fals discurs d'alarmisme, el qual avui s'ha demostrat que era totalment erroni».

Tot i la inclusió de les aportacions econòmiques a les entitats, Ramos ha anunciat que continuaran reclamant la recuperació del fons de cooperació, que s'ha vist totalment retallat en aquest modificatiu de crèdit: «Ni en els pitjors moments de l'anterior crisi econòmica, els governs socialistes van disminuir la partida econòmica dels fons de cooperació. En plena pandèmia, hauríem de donar un missatge a la societat de solidaritat amb la resta de pobles», ha finalitzat.

tracking