Diari Més

Medi Ambient

Tarragona inicia la poda planificada dels arbres del centre de la ciutat

Dissabte tindrà lloc la plantada col·laborativa al barri de Torreforta

Un cartell informatiu de poda a Tarragona.

Tarragona inicia la poda planificada dels arbres del centre de la ciutatAjuntament Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Conselleria de Parcs i Jardins de l'Ajuntament de Tarragona està treballant en la planificació de la poda d'arbres en la via urbana, que ja va iniciar el mes de novembre de 2021 i s'estendrà al llarg de l'any. D'aquesta manera, s'haengegat una nova campanya de poda «el més naturalitzada i respectuosa possible», segons ha declarat la consellera,Elvira Vidal.

De moment, ja s'ha començat pels arbres de fulla caduca del centre de la ciutat en una campanya ques'allargarà fins a finals de febrer i continuarà, paral·lelament per la zona nord, fins al març.En els mesos de març i abril la poda continua per Llevant i Ponent, fins al novembre quan finalitzaran les tasques, altra vegada.

P

lantada a Torreforta

Aquest dissabte 22 de gener a les 11h està prevista una nova plantada col·laborativa a la plaça del Tarragonès del barri de Torereforta. En aquesta hi participaràl'Associació de VeïnsProgressistade Torreforta i esplantaran uncentenar plantesdavant del CentreCívic. Aquesta nova acció s'emmarca a les que van engegar el mes de setembre de l'any passat i que està tenint molt d'èxit entre el veïnat i les entitats de diferents barris de la ciutat.

En total se n'han dut a terme quatre, la primera a Tarragona2, la segona a La Floresta; també a Parc Riuclar i finalment al Parc de la Ciutat, el mes de desembre.

tracking