Diari Més

Societat

L'Ajuntament de Tarragona activa l'Operació Iglú per la baixada de temperatures

Segons el recompte del passat mes de novembre, a la ciutat hi dormen 77 persones al carrer

Imatge d'arxiu del passat mes de novembre quan es va activar l'Operacó Iglú.

L'Ajuntament de Tarragona activa l'Operació Iglú per la baixada de temperaturesAjuntament Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Tarragona activarà a partir d'aquesta nit a les 22 horesl'Operació Iglú en fase d'emergència amb motiu de labaixada detemperatures que es produirà en els propers dies.

Les Conselleries de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, així com Serveis Socials, s'han posat d'acord per tal d'intensificar la cobertura a les persones sense sostre quees detectin a lavia pública durant l'onada.

Amb aquesta iniciativa es mobilitzen equips d'assistència formats per tècnics de Serveis Socials, Creu Roja, Protecció Civil, i Guàrdia Urbana, amb el suport del personal voluntari de protecció civil de Tarragona.D'aquesta manera, s'oferirà a totes aquestes persones allotjament a cobert a partir de les diferents alternatives que l'IMSST posa a disposició i, en cas que algú no vulgui ser allotjat, se li facilitaran mantes i aliments calents.

El protocol es va activar en fase de prealerta el passat 1 de desembre de 2021 i es manté vigent fins al 31 de març de 2022; tot i que fins que duri l'onada de fred passa a fase d'emergència.

Segons el recompte efectuat el passat 9 de novembre de 2021, a Tarragona hi dormen 77 persones al carrer.

tracking