Diari Més

Joc

Grup Binelde finalitza les obres de la nova sala de Bingo a l'N-340

Només resta pendent un darrer tràmit amb la Generalitat i preveuen inaugurar-la abans que acabi el primer semestre de l'any

La nova casa d'apostes s'ha contruït en un antic concessionari de vehicles davant d'Icomar.

Grup Binelde finalitza les obres de la nova sala de Bingo a l'N-340Joan Carles

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Grup Binelde ha finalitzat les obres del nou Bingo que obrirà aquest any a la carretera de València, l'N-340, davant del barri d'Icomar. Els propietaris confien poder inaugurar la nova sala de jocs i oci abans que finalitzi el primer semestre de l'any. Resta pendent només un darrer tràmit per part de la Generalitat de Catalunya, administració que ha de donar resposta a la comunicació d'obertura.

Segons fonts del Grup Binelde, els treballs amb què s'ha habilitat la nau d'un antic concessionari ja estan enllestits i pràcticament tot el personal de la nova sala de bingo ha estat seleccionat. De fet, la web del Grup Binelde ja anuncia la pròxima obertura del Bingo a la ciutat.

La nova sala s'ubica entre la carretera N-340, entre Icomar i el polígon Francolí, una zona que canviarà de fisonomia a mitjà termini amb l'arribada prevista d'un gran magatzem de Bricomart i la construcció d'una nova rotonda per redistribuir el trànsit.

El Bingo del Grup Binelde tindrà un aforament per a 394 persones, a més d'una zona de màquines recreatives i apostes esportives. Comptarà amb tots els darrers elements de joc més moderns en l'àmbit tecnològic, a més d'una pantalla gran per seguir els partits. També tindrà un servei d'hostaleria complet per als clients i una zona d'aparcaments.

Els tràmits urbanístics per tirar endavant el projecte es van iniciar l'any 2018 i també aleshores es van demanar els corresponents permisos a la Generalitat de Catalunya.

El Bingo de Tarragona és la desena sala de joc i d'oci que gestiona el Grup Benilde. Actualment, té quatre a Barcelona, una a Pineda de Mar, dues més a l'Hospitalet del Llobregat i a Badalona, i gestiona dues més a Castelló.

tracking