Diari Més

L'Hospital Joan XXIII restringeix les visites i els acompanyants dels ingressats

El centre vol prevenir i minimitzar el risc d'infecció intrahospitalària per covid

Imatge de l'Hospital Joan XXIII, on s'ha adaptat la zona C de la sisena planta per casos de COVID-19.

Santa Tecla i Joan XXIII adapten part d'una planta per casos de coronavirusGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona restringeirà a partir del proper dilluns 10 de gener les visites i la presència d'acompanyants. El centre ha pres aquesta decisió arran de l'actual situació epidemiològica, provocada per la sisena onada covid-19, i per tal de prevenir i minimitzar el risc d'infecció intrahospitalària.

El centre sanitari valorarà si hi ha algun cas en elque calgui aplicar algun règim de visites extraordinari. Aquestserà valorat prèviament per l'equip assistencial i comunicat a la família.

Règim de visites i acompanyants

A l'àrea quirúrgica i de reanimació, els acompanyants podranestar a la sala d'espera fins que el pacient entria quiròfan. Un cop iniciada la intervenció, haurà de marxar de la sala i no tornarà fins que la intervenció hagi finalitzat per tal de recollir al pacient.

Els pacients crítics, ja sigui per covid o no, podran tenir visites d'una persona de 14 a 15 hores.

Les persones que vagin a consultes externes, gabinet, a l'Hospital de Dia, Urgències o estiguin hospitalitzats no podran rebre visita ni estar acompanyats.

A les plantes d'obstetricia, pediatria, UCI pediàtrica i neonatal hi podrà haver-hi un acompanyant les 24 hores. També es permetrà un acompanyant en cas d'Urgencies a Pediatria.

tracking