Diari Més

Successos

Tres ferits en un tiroteig en un edifici de la plaça de la Mitja Lluna a Tarragona

L'autor dels fets ha fugit amb cotxe i els Mossos d'Esquadra han iniciat un 'dispositiu gàbia' per tal de localitzar-lo

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Al voltant de les 11.30 del matí diversos veïns han alertat als Mossos d'Esquadra per un tiroteig en un edifici de la plaça Prim de Tarragona, coneguda com la Mitja Lluna. Segons ha pogut confirmar Diari Més, tres persones han resultat ferides en aquest succés, dues en estat greu, una d'elles traslladada a Santa Tecla, i una tercera en estat crític que ha estat traslladada a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Les primeres informacions indiquen que el tiroteig ha ocorregut al número 5 de la plaça en unes oficines de l'empresaSecuritas. L'autor podria ser un extreballador de l'empresa que ha fugit del lloc dels fets amb un vehicle tipus CitroënXsaraamb matrícula 0795CBC. Segons ha pogut confirmar Diari Més, els Mossos d'Esquadra han obert un 'dispositiu gàbia' (control dels accessos i les sortides) per tal de localitzar-lo. La policia ha informat que l'home tindria uns 40 anys, de complexitat obesa i d'1,80 metres d'alçada. Si passades unes hores els agents no aconsegueixen detenir-lo, s'optarà per dur a terme altres mètodes de cerca i captura.

Al lloc dels fets s'hi han desplaçat sis vehicles dels Mossos d'Esquadra i deu unitats del SEM i Policia Nacional.Després de traslladar els ferits als centres hospitalaris lapoliciacientífica ha entrat a l'edifici.

Un veí que es trobava per la zona ha explicat que «s'ha sentit un tret, com un petard. Ha sortit un noi amb una motxilla i ha sortit corrents deSecuritas. Tot plegat ha passat aSecuritas. S'ha sentit una dona cridar molt. Ha hagut de ser molt greu perquè cridavamoltíssim, però encara no sabem què ha passat». Una altra veïna que es trobava al balcó assegurava haver sentit també el tret, «al principi he pensat que era un petard» i he vist que la gent començava a trucar. Afegeix també que l'home que hauria disparat el tret duia una motxilla d'esport «estava molt agitat». «Ha pujat un cotxe i han pogut fer fotos de la matrícula», afirma la mateixa veïna.

Efectius dels Mossos i el SEM a la zona de la plaça de la Mitja Lluna.

Tiroteig a la plaça de la Mitja Lluna de Tarragona.Paula Montalvo

Efectius dels Mossos d'Esquadra i del SEM a la plaça Prim, coneguda com la plaça de la Mitja Lluna.

Tiroteig a la plaça de la Mitja Lluna de Tarragona.Paula Montalvo

Efectius del SEM i dels Mossos d'Esquadra a la zona d ela plaça Prim, coneguda com plaça de la Mitja Lluna.

Tiroteig a la plaça de la MItja Lluna de Tarragona.Paula Montalvo

tracking