Diari Més

Policial

Detingut un conductor sense permís de conduir que es va donar a la fugida d'un control policial a la T-11

En veure el control va fugir a gran velocitat pels carrers dels barris de Campclar i Bonavista

Guàrdia Urbana de Tarragona, Mossos d'Esquadra, pla integral seguretat, Tarragona, control, barris, policies, policia, agents

Guàrdia Urbana de Tarragona, Mossos d'Esquadra, pla integral seguretat, Tarragona, control, barris, policies, policia, agentsGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de la comissaria de Tarragona van detenir el passat 27 de novembre un home i una dona, de 21 i 22 anys, ambdós de nacionalitat espanyola, ell veí de Puigpelat (Alt Camp) i ella veïna de la Canonja. A l'home se li atribueixen els delictes de conduir sota els efectes de les drogues, conducció temerària, no haver disposat mai del permís i/o llicència i resistència, desobediència a agents de l'autoritat. A la dona se la va detenir com a presumpta autora d'un delicte de resistència i desobediència.

Els fets van succeir la passada matinada del 27 de novembre en el marc d'un control d'alcoholèmia que els mossos havien muntat a l'altura del quilòmetre 16,5 de la carretera T-11.

Sobre les 04.10 h un agent va aturar un vehicle i va donar-li indicacions clares perquè s'aturés dins de la zona que s'havia habilitat per realitzar les proves d'alcoholèmia.

Immediatament, el conductor va accelerar i va sortir a gran velocitat del control per la T-11 en sentit Reus. El vehicle escàpol va fugir pels carrers dels barris de Campclar i Bonavista passant per carrers en sentit contrari i envaint diversos revolts fins que les patrulles van poder aturar-lo a l'altura de la Canonja.

Un cop aturat, un dels agents va apropar-se a la porta de l'acompanyant moment en què la detinguda es va resistir a sortir donant puntades de peu i cops de puny motiu pel qual va quedar arrestada.

D'altra banda, el conductor es va resistir activament a sortir del cotxe i va intentar agredir un dels agents de manera que també va quedar detingut.

Seguidament els dos detinguts van ser traslladats a dependències policials on el conductor va donar positiu en THC. A més, es va comprovar que l'home no havia disposat mai del permís de conduir de la classe B.

La detinguda va declarar en seu policial amb l'obligatorietat de presentar-se davant l'autoritat judicial quan sigui requerida. En canvi, el detingut va passar ahir dilluns a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

tracking