Diari Més

Societat

El Palau de la Diputació i el Palau Bofarull a Reus es tenyeixen de lila amb motiu del 25N

Un any més la Diputació s'adhereix al manifest unitari i se suma a la commemoració del Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les Dones

La façana de la Diptuació tenyida de lila.

El Palau de la Diputació i el Palau Bofarull a Reus es tenyeixen de lila amb motiu del 25NCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Palau de la Diputació de Tarragona ielPalau Bofarull a Reus estenyeixende lila aquesta setmanaamb motiu delDiainternacionalper a l'eliminació de la violència envers lesDonesque se celebra cada25de novembre.Un any més, laDiputació tambés'adhereixal manifest unitariper commemorar aquest dia.Amb aquestes accions la institució volexpressarel seu compromísamb la defensa dels drets de les dones, la lluita feminista i la denuncia de la violència masclista.

Des de dilluns i fins al proper diumenge,lafaçana principal delPalaude la Diputació,alpasseig de Sant Antonide Tarragona,s'il·luminadecolor lila. Pel que fa al Palau Bofarull,alcarrer Llovera de Reus,aquest dimarts s'hiha instal·lat unainstal·lacióefímeradel mateix color que també romandrà durant tota la setmana. Aquesta decoració ha estatelaborada per l'artista Violeta Bofarull,exalumna de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Reus.

La Diputació continua enguany amb la campanya 'Violència contra les dones: ni a casa, ni al teu municipi, ni enlloc'ise suma al manifest unitari per commemorar aquest dia, elaborat per l'Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya, consensuat amb l'Associació Catalana de Municipis (ACM), la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), l'Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, la Delegació del govern a Catalunya i les quatre diputacions catalanes. El document es llegirà el proper divendres 26 de novembredurant elPle de la Diputació.

tracking