Diari Més

Temporal

Colapsades les entrades de Tarragona a causa del temporal

La N-340 està tallada en els dos sentits de la circulació i hi ha retencions de 2 km a la T-11 en direcció Reus

Colapsades les entrades de Tarragona a causa del temporalCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El temporal està provocant complicacions importants en les entrades a la ciutat de Tarragona. La carretera N-340 està tallada al trànsit en els dos sentits de la circulació, el que dificulta la sortida cap als barris de Ponent.

També hi ha 2 km de retencions a la T-11, provocats pel tall de la sortida 34 de l'AP-7 cap a Constantí, segons informa Trànsit. Per altra banda, el polígon Francolí també està molt afectat i els vehicles hi circulen amb molta dificultat.

El Serrallo també s'inunda

A la part baixa de Tarragona, el barri marítim del Serrallo està completament anegat. Els Bombers de la Generalitat han enviat una dotació al carrer de Sant Pere, després de rebre un avís i estan treballant a la zona.

A causa dels forts aiguats, diversos punts de la ciutat de Tarragona han quedat afectats: l'accés a la platja de l'Arrabassada, el pont de Pere Martell per accedir al Serrallo, l'accés al Carrefour de les Gavarres, la Rambla de Ponent i tres carrers que han quedat tallats al polígon Francolí.

L'Estació Meteorològica Automàtica de Tarragona ha enregistrat 40,5 litres per metre quadrat en 30 minuts, i la de Constantí, 38,5. El temporal es desplaça ara a punts de les comarques tarragonines després de deixar gairebé 200 litres en punts de l'Ebre.

Colapsades les entrades de Tarragona a causa del temporalCedida

tracking