Diari Més

Laboral

El 60% dels alumnes de l'últim curs de Càritas s'han inserit laboralment

El curs d'auxiliar de muntatge i manteniment d'equips elèctrics i electrònics ha format 15 persones, 13 de les quals estaven en situació d'atur de llarga durada

Imatge d'una classe d'un curs de Càritas.

El 60% dels alumnes de l'últim curs de Càritas s'han inserit laboralmentCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Càritas Diocesana de Tarragona ha celebrat la clausura del curs d'auxiliar de muntatge i manteniment d'equips elèctrics i electrònics a l'Escola Joan XXIII de Bonavista. Aquest curs ha estat complementat amb les formacions de curs de de manipulació de càrregues amb toros elevadors impartit per Novatècnica, centre de formació i el curs d'AEQT. Totes aquestes formacions han estat possibles gràcies al finançament del Fons Social Europeu i la Diputació de Tarragona.

El curs, homologat i amb certificat de professionalitat, ha arribat enguany a la 6a edició i ha tingut una durada total de 556 hores, de les quals 370 són teòriques, 65 de matèries transversals, 80 de pràctiques professionals no laborals, 23 de manipulació de càrregues i 18 del curs AEQT.

El curs ha contribuït a millorar la qualificació professional d'un grup de 15 persones, el 87% de les quals, són homes aturats de llarga durada la majoria, un 60 %, amb càrregues familiars. Quant a la nacionalitat dels alumnes, un 40% són espanyols, un 47% de Llatinoamèrica i un 13% del Magreb.

El 93% dels alumnes han finalitzat la formació. Un 60% ha trobat feina. Una persona ha continuat la formació de Grau Mig en electricitat. El 100% dels alumnes han valorat molt satisfactòriament el curs pels coneixements que els hi ha aportat.

tracking