Diari Més

Equipaments

Comencen les tasques per recuperar la façana del Metropol

L'interior de l'equipament també rebrà una neteja exhaustiva per a fer-ne el sanejament

Les obres a la façana del teatre han començat aqu

Comencen les tasques per recuperar la façana del MetropolAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'ajuntament de Tarragona ha iniciat aquesta setmana una nova fase d'arranjament de la façana i edifici del Teatre Metropol. D'una banda s'han col·locat unes xarxes als balcons com a sistema de protecció anti-coloms, per tal de preservar la façana i la marquesina de la porta principal, i fent la neteja exhaustiva de l'interior de l'immoble en la seva totalitat. Durant el mes de novembre també s'iniciaran les tasques de sanejament també del seu interior per tal de protegir l'edifici del seu deteriorament.

Les tasques previstes inclouen la neteja de l'entorn i substitució del vidre de la marquesina; la millora de tancament de finestres, finestrons i porticons de les façanes principal i posterior; la reparació o retirada d'elements que comporten perill de despreniment com persianes de la façana interior i la neteja i impermeabilització de la coberta, entre d'altres.

Aquestes intervencions tenen unpressupost de 23.000€. Les intervencions, que s'allargaran fins a final d'any, no afectaran a la programació ni activitats del teatre.

tracking