Diari Més

Societat

Més de 700 persones participen en 31 edició de la tradicional Pujada al Llorito

La cursa ha tornat aquest diumenge després que l'any 2020 no es pogués realitzar per culpa de la pandèmia

Imatge de la caminada i cursa tradicional al Llorito.

Més de 700 persones participen en 31 edició de la tradicional Pujada al LloritoGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tarragona ha recuperat aquest diumenge un dels esdeveniments més tradicionals del seu calendari esportiu, la 31a edició de Pujada al Llorito en les dues modalitats de cursa competitiva i caminada popular. La cursa s'ha duta terme després que el 2020 no es pogués fer a causa de les restriccions encaminades a evitar la proliferació de la pandèmia de covid-19. Aquest 2021, però, s'ha pogut realitzar.

L'emblemàtic esdeveniment esportiu, organitzat pel Patronat Municipal d'Esports de Tarragona (PMET) i amb la col·laboració de l'ONCE, ha aplegatun total de 703 participants, 153 a la cursa i 550 a la caminada.

Des del PMET, la consellera María José López ha volgut destacar «la recuperació en el nostre calendari esportiu de cites tan populars com la Peonada o la Pujada al Llorito és possible no només a la millora de la situació epidemiològica sinó també a l'important esforç de moltes persones a les quals cal agrair la implicació». «Teníem moltes ganes de tornar-hi i veure avui tanta gent a la pujada és una injecció d'il·lusió per a totes les persones que s'estimen l'esport a Tarragona. Finalment, també vull agrair la implicació dels voluntaris i col·laboradors que ho han fet possible», ha afegitla responsable de l'àrea d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona.

La sortida per a les dues modalitats es va fer a a la Rambla Vella (davant de l'ONCE) però en dos horaris diferents: les 09.00 hores per a la caminada, que ha fet un recorregut de 5 km; i les 09.15 hores per a la cursa, amb un recorregut de 5,2 km fins arribar a la meta a les immediacions de l'ermita del Llorito. El guanyador de la cursa ha sigut Alberto Moral Ruiz del club de la Sociedad Gimnástica de Pontevedra amb un temps de 17 minuts i 21 segons. La següent cita esportiva a l'aire lliure que es podrà realitzar a la ciutat després del parèntesi de 2020 serà la Mitja Marató + 10K Ciutat de Tarragona, que tindrà lloc el proper 28 de novembre des de l'Anella Mediterrània. Les inscripcions per a la prova són obertes a www.mitjatarragona.cat.

tracking