Diari Més

La cavalcada de Reis tornarà aquest Nadal a Tarragona

L'Home dels Nassos recuperarà l'arribada a la plaça dela Font i s'ampliarà el seu recorregut pels barris

Una de les carrosses de la Cavalcada dels Reis Mags a Tarragona, l'any 2018.

La Cavalcada de Reis de Tarragona tornarà a ser sense cavallsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El proper 5 de gener la ciutat de Tarragona recuperarà pels seus carrersla Cavalcada de ses Majestats, els Reis d'Orient.

Tot i que pendents de l'evolució de la normativa sanitària a causa de la covid-19, la previsió és quela Cavalcada del2022 recuperi el seu format habitual. Així ho va acordar aquest dimecresal vespre en Comissió el Consell Municipal de la Cavalcada de Reis de Tarragona, qui juntament amb la conselleria de Festes de l'Ajuntament, ja ha començat a treballar en l'esdeveniment, després de la suspensió que lapandèmia va imposar a la que havia de celebrar-se el passat gener.

El que si que es mantindrà, i que va organitzar-se com alternativa a causa de les restriccions, serà el Magatzem Reialal Refugi 1 del Moll de Costa. Tal com ha detallat l'alcalde de la ciutat, Pau Ricomà, «la idea és recuperar la visita dels Reis Mags d'Orient a la nostra ciutat tal com la coneixíem abans de la pandèmia però no volem oblidar tot allò positiu que hem après arrel d'aquesta crisi sanitària. És per això que, a banda de la tradicional Cavalcada, els infants de casa nostra podran enguany repetir la màgica i extraordinària experiència de l'any anterior i visitar els patges de ses majestats els Reis Mags durant les jornades de preparació de la nit més màgica de l'any».

La Comissió del Consell Municipal de la Cavalcadatambé es va acordar recuperar la plaça de la Font com espai emblemàtic per a la rebuda de l'Home dels Nassos el matí de l'últim dia d'aquest 2021. la intenció, però. ésafegiral seu itinerari, alguns dels barris de la ciutat tal com es va fer el 31 de desembre del passat 2020, quan per tal d'adaptar-se a les condicions sanitàries, l'Home dels Nassos va modificar el seu habitual trajectea dalt del seu cotxe, acompanyat de músics per diversos racons de Tarragona.

tracking