Diari Més

Policial

Agredeixen al propietari d'un bar de Campclar perquè «els havia atès malament»

Els agressors duien al vehicle un patinet elèctric de l'empresa de lloguer Bird, una catana i un bat de beisbol

Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona.

Guàrdia Urbana de Tarragona, vehicleAjuntament Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ahir al vespre el propietari del bar ElSótanodeCampclarva ser agredit per un grup de persones. Segons ha informat la Guàrdia Urbana a Diari Més, la víctima de50anys va ser localitzada per una patrulla que circulava per laRamblade Ponent, l'home estava estès a terra amb una contusió al costat esquerre del cap, motiu pel qual el SEM va ser alertat.

L'home hauria estat agredit pels ocupants d'un turisme que van fugir del lloc dels fets, però a un d'ells li va caure la documentació. Més tard la patrulla va poder interceptar el vehicle amb el qual viatjaven, i en ser interrogats van indicar als agents que tot plegat havia estat fruit d'una discussió al bar que regenta la víctima, el motiu era que l'home «els haviaatèsmalament». En l'escorcoll del vehicle els agents de la Guàrdia Urbana van localitzar un patinet elèctric de l'empresa de lloguerBird, una catana i un bat de beisbol.

Finalment els ocupants del vehicle van ser denunciats perdesobediènciaals agents de forma reiterada. Lavíctimava haver de ser traslladada a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

tracking