Diari Més

Política

En Comú Podem de Tarragona condiciona el seu suport al pressupost al 20% en despesa social

També exigirà un pla de xoc i reconstrucció social per la ciutat

Imatge de la reunió d'En Comú Podem Tarragona celebrada ahir.

En Comú Podem de Tarragona condiciona el seu suport al pressupost al 20% en despesa socialGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En Comú Podem establirà arribar al 20% en despesa social i un pla de xoc i reconstrucció social per la ciutat com a condicions per a facilitar l'aprovació dels pressupostos municipals de 2022. La representant dels comuns a Tarragona, Carla Aguilar, va explicar ahir en roda de premsa que «el 20% en despesa social i el pla de xoc són les nostres propostes per aquest 2022» i va considerar que aquest percentatge era «realista i necessari» pel moment actual. «Aquestes són les nostres propostes per una Tarragona millor, més inclusiva i social, són propostes fermes i serem ambicioses i exigents», va manifestar la representant.

Aguilar va admetre que la seva posició és clau per a l'aprovació dels pressupostos i va anunciar que farà valer les seves dues propostes. «Serem exigents», va avisar.

«Es tracta que els pressupostos siguin els millors possibles», va explicar Aguilar, recalcant que calen «mesures preventives» i que assegurin que Tarragona tingui una perspectiva social molt clara. «Amb nosaltres es van aprovar els pressupostos més socials de la història, volem que això segueixi i continuï augmentant de la despesa social, i ara, la necessitem més que mai», va dir. Malgrat recordar que «se'ns ha expulsat del govern municipal», Aguilar va avançar que «farem la nostra feina, però serem exigents».

La portaveu del partit va explicar que des d'En Comú Podem Tarragona s'estan elaborant propostes pels pressupostos del 2022 de forma participativa amb entitats, associacions i la militància de la formació. Ahir es va fer una d'aquestes jornades per tal de recollir propostes. «Estem cosint una gran proposta en la qual volem seguir treballant per la ciutat, ho vam fer des del govern i ho seguirem fent des de l'oposició», va dir.

Aguilar també va picar el crostó a l'alcalde, a qui va acusar de «poca solidesa». «Ricomà va dir que som el seu soci preferent en l'aprovació dels pressupostos, però si això és així, es dona una mostra de poca solidesa i de tenir un pla no massa ferm, ja que en les mateixes declaracions que diuen que volen que siguem els socis preferents, se'ns acusa de fer un cert assetjament. Plantejarem propostes, però aquestes coses no ajuden», va apuntar.

tracking