Diari Més

Comerç

S'obre el termini per l'adjudicació de parades lliures i transmissions als mercadets de Tarragona

Les persones interessades poden presentar la documentació fins el 25 d'octubre

Imatge d'arxiu d'un dels mercadets de la ciutat.

S'obre el termini per l'adjudicació de parades lliures i transmissions als mercadets de TarragonaDavid Oliete

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mercats de Tarragona continuen el seu procés de regulació i ordenació dels mercadets municipals. Un cop finalitzades les fases d'ampliacions i canvis de lloc de les parades actuals, s'obre ara el termini per l'adjudicació de parades buides i per la transmissió de parades dels diferents mercadets de la ciutat.

L'inici d'aquest procés d'adjudicació ve motivat per l'interès mostrat per nombrosos paradistes per tal de formar part d'algun mercadet o bé per poder transmetre la seva parada. En aquest sentit, el president de l'empresa de Mercats, Dídac Nadal, ha destacat que «els mercadets són autèntics eixos vertebradors de tota la ciutat i l'objectiu de l'empresa de Mercats sempre ha estat aconseguir la seva excel·lència. Per aquest motiu continuem impulsant el pla de millora, ordenació i dignificació que vam iniciar fa mesos i que ens permetrà obrir els mercadets a nous paradistes interessats i seguir treballant per aconseguir la màxima ocupació possible en cadascun d'ells».

Les persones interessades poden presentar la documentació fins el dia 25 d'octubre a les oficines dels Mercats de Tarragona (Passatge Cobos, 4). Les bases es poden consultar al taulell d'anuncis del web www.mercatsdetarragona.cat

tracking