Diari Més

Judicial

Demanen 14 anys de presó per matar una anciana a Tarragona per l'herència

Havia deixat l'herència a la seva dona -neboda de la víctima- i al seu fill

Imatge d'arxiu d'una comissaria dels Mossos d'Esquadra.

mossos, comissaria,Mossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Ministeri Públic demana 14 anys i sis mesos a l'assassí confés d'haver matat una anciana a Tarragona per cobrar l'herència que havia deixat a la seva dona -neboda de la víctima- i al seu fill, segons l'escrit del fiscal.

El fiscal aplica els atenuants de confessió i d'anomalia psíquica i, en concepte de responsabilitat civil, també demana a l'acusat el pagament d'una indemnització al familiar més directe de la víctima, primera germana del seu sogre.

L'herència ascendia a gairebé 160.000 euros repartits en dos comptes corrents i el pis on residia sola la víctima, al número 11 del carrer Pin i Soler de Tarragona, valorat en més de 37.500 euros.

L'acusat, de 69 anys i veí de Barcelona, tenia les claus del domicili perquè solia anar per atendre l'anciana, de 91 anys i amb la salut, tant física com a mental, deteriorada.

El passat 24 de març al matí, l'acusat va anar a Tarragona per acompanyar-la a vacunar-se però, una vegada dins del pis, la va asfixiar al seu llit i va tornar a Barcelona.

No obstant això, a la tarda va acudir voluntàriament a una comissaria dels Mossos d'Esquadra al barri de Sant Andreu de Barcelona i va confessar el crim, per la qual cosa va ser detingut.

tracking