Diari Més

Societat

Tarragona acollirà partides simultànies d'escacs al carrer

Els Mercats de Tarragona i el Club Escacs Tarragona impulsen fins el 27 de novembre aquest cicle de partides obertes a la ciutadania

El Mercat de la Pagesia de la Plaça dels Carros acollirà aquest dissabte la primera partida simultània.

Tarragona acollirà partides simultànies d'escacs al carrerCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Escacs Tarragona (CET) i els Mercats de Tarragona oferiran fins el 27 de novembre un cicle de partides simultànies d'escacs al carrer. Les partides estaran obertes a la ciutadania i tindran lloc en diferents espais i mercats de la ciutat de la mà del campió tarragoní Francesc Xavier Farran Martos. La iniciativa compta amb la col·laboració de la Biblioteca Pepita Ferrer i la Conselleria de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona.

Aquestes exhibicions seran a l'aire a lliure per tal d'apropar aquest emblemàtic joc a la ciutadania de Tarragona. L'activitat serà gratuïta i oberta al públic però caldrà fer reserva prèvia contactant amb el propi Club Escacs Tarragona.

El tret de sortida del cicle de partides tindrà lloc aquest proper dissabte 9 d'octubre al Mercat de la Pagesia de la Plaça dels Carros a partir de les 10.00h del matí. La programació és la següent:

  • Dissabte 9 d'octubre. Mercat de la Pagesia, Plaça dels Carros.
  • Dissabte 23 d'octubre. Plaça de la Font.
  • Dissabte 13 de novembre. Plaça de la Constitució, Bonavista.
  • Dissabte 20 de novembre. Parc de les Lletres Catalanes, Vall de l'Arrabassada.

D'aquestes simultànies contra Farran Martos, es farà una final amb la selecció dels millors participants, que tindran l'oportunitat d'enfrontar-se simultàniament contra el mestre tarragoní. Aquesta jornada de cloenda està prevista durant el mes de desembre a la plaça Corsini davant del Mercat Central i serà una jornada dedicada al món dels escacs amb activitats paral·leles.

tracking