Diari Més

Policial

Nit de botellots 'itinerants' a la ciutat de Tarragona

A la 1.30 de la matinada hi havia grups de botellots al Pla de la Seu, a la plaça de la Font i al Parc de les Granotes

Restes del botellot de la nit d'aquest dissabte i matinada d'aqeust diumenge al pàrquing dissuasiu del cementiri.

Un botellot a Tarragona acaba amb un jove de 21 anys ferit per arma blancaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La primera nit de 'dijous universitari' ha estat moguda a Tarragona on s'han detectat grups de persones fentbotellotsen diferents punts de la ciutat. Res comparat amb el que es va viure durant la setmana de Santa Tecla, on les concentracions massives de persones fentbotellotsestaven a l'ordre dia, aquesta passada nit s'ha viscut una jornada sense grans aglomeracions ni incidents destacables, més enllà d'alguns moments en els quals els veïns de la Part Alta han reviscut el soroll de la festa.

A les 23.50 hores la Guàrdia Urbana va detectar un grup de joves bevent al Camp de Mart, van efectuar dues denúncies per consum d'alcohol a la via pública, una altra per tinença de substàncies estupefaents i una altra per escopir. Mitja hora més tard tres persones més van ser identificades al mateix lloc i una d'elles va ser denunciada per tinença de drogues.

Al voltant de la 1.30 de la matinada va arribar el punt més àlgid de la nit. Un grup de persones s'havien concentrat al Pla de la Seu fent soroll i molestant alguns veïns. A la mateixa hora la Guàrdia Urbana començava el desallotjament de la plaça de la Font on també hi havia un altre grup de joves concentrat. Alhora, un tercer grup estava fentbotellotal Parc de les Granotes d'on van ser desallotjats.

Quinze minuts després a la plaça de les Cols només hi quedaven unes 50 persones, que finalment els agents de la Guàrdia Urbana van desallotjar.

A les 02.41 hores les patrulles van confirmar que ja no quedava ningú, i tampoc van detectarbotellotsal pàrquing del Cementeri, zona de trobada nocturna durant la setmana passada, ni al Camp de Mart ni a la zona de l'Avinguda Catalunya.

tracking