Diari Més

Ciutat

L'Ajuntament de Tarragona crearà l'ERA, un espai per l'emoció, reflexió i acció pels infants i joves

L'espai situat al Refugi 1 del Moll de costa, s'inaugurarà el 2 de novembre i estarà obert fins el 17 de desembre

Infants i joves descobriran la importància de la sostenibilitat.

L'Ajuntament de Tarragona crearà l'ERA, un espai per l'emoció, reflexió i acció pels infants i jovesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Tarragona, a través de l'Institut Municipal d'Educació de Tarragona, juntament amb Còdol Educació i amb la col·laboració del Port de Tarragona estan enllestint l'espai L'ERA: Emoció, reflexió i acció. L'espai situat al Refugi 1 del Moll de costa, s'inaugurarà el 2 de novembre i estarà obert fins el 17 de desembre. Està previst que el visitin tan grups escolars com famílies.

Al voltant d'una gran cúpula geodèsica i a través de l'art, el moviment, el joc, l'experiència i el coneixement els infants i joves descobriran la importància de la sostenibilitat i la necessitat de sumar-nos als ODS, Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Aquest nou espai oferirà propostes gratuïtes als centres educatius de Tarragona segons el nivell: «Som terra»per infants que cursin educació infantil, cicle inicial i mitjà d'educació primària i «La vida en joc»per alumnes de cicle superior i secundària. A més també oferirà el taller «L'art de la sostenibilitat en família», una versió dirigida a les famílies que podrà visitar els dissabtes a les 17h i els diumenges a les 11h.
tracking