Diari Més

Comerç

Ikea obrirà dilluns a Tarragona

Ubicat a Parc Central, serà un centre de planificació i d'ajuda per a realitzar compres en línia

Així serà la nova botiga.

Ikea obrirà dilluns a TarragonaIKEA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou IKEA Diseña Tarragona obrirà les seves portes aquest dilluns a Parc Central. Amb l'objectiu d'estar més prop dels i les tarragonines i ser cada vegada més accessibles, IKEA té previst obrir aquest punt de planificació que tindrà una gran utilitat.

Situat en un local de 84 metres quadrats en la planta alta de l'en el Centre Comercial Parc Central, el nou IKEA Diseña Tarragona suposa el primer format d'aquestes característiques a la província, on la companyia ja compta, a Valls, amb una important central de distribució en línia, que dóna servei a Espanya, Portugal i el sud de França.

Amb una plantilla inicial de vuit empleats, els clients que s'acostin a aquest nou espai (obert de dilluns a dissabte de nou del matí a nou de la nit) podran dissenyar i planificar projectes personalitzats per a totes les estades de la seva llar, assessorats per experts d'IKEA. A més, rebran assistència per a realitzar compres en línia o contractar els serveis de recollida, transport i muntatge.

Amb aquesta nova botiga, la marca sueca comptarà ja amb disset punts de contacte o venda física a Catalunya, concretament: els seus tres tradicionals grans botigues a Badalona, L'Hospitalet i Sabadell; tres IKEA Diseña; i vuit punts de lliurament de mercaderia repartits per les quatre províncies dos centres de planificació i disseny IKEA Planning Studio, únics en tot el país.
tracking