Diari Més

Política

José Luis Martín (PP):«Ricomà ha privatitzat Santa Tecla i ha convertit Tarragona en una exhibició de macrobotellots»

El Grup Municipal ha demanat l'informe jurídic que l'alcalde va utilitzar per aplicar les restriccions als locals d'hostaleria i restauració durant les festes

El portaveu del Grupo Municipal del Partit Popular a l'Ajuntament de Tarragona, José Luis Martín.

José Luis Martín (PP):«Ricomà ha privatitzat Santa Tecla i ha convertit Tarragona en una exhibició de macrobotellots»Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest matí en roda de premsa el portaveu delGrupoMunicipal del Partit Popular a l'Ajuntament de Tarragona, José LuisMartín, ha fet balançdel queha estat la gestió de les Festes de Santa Tecla per part de l'executiu municipal. Ha comunicat que ha registrat preguntes a alcaldiaper a quetots els tarragonins estiguin informats sobre «com es va organitzar la deplorableventad'entrades als actes i sobre quina és l'argumentació jurídica que va aplicar l'alcalde per a ordenar les restriccions als baris i restaurants de laPlaçade la Font, amb l'enormeprejudicique els ha suposat per a restauradors i per a tots els ciutadans. Exigim transparència i assumpció de responsabilitats».

I ha afegit: «Tot el que ha caigut en mans del Sr. Ricomà ha acabat malament. No només ha privat als tarragonins de les seves festes, sinó que ha provocat pèrduesquantiosesa un dels sectors més castigats, als que ha tractat de manera inacceptable. Una vegada més, nou ha malbaratat el pressupost per muntar unes festes que, per motiusdiferents a l'any passat, han tornat haserun fracàs estrepitós i han tornat a danyar la imatge de la nostra ciutat. És incomprensible que estem parlant del mateix alcalde que prometia fer de la cultura popular el seu punt fort en la seva acció de govern».

El conseller ha manifestat que «el govern Ricomà ha privatitzat les Festes de Santa Tecla, que són de tots els tarragonins, i les ha convertit en una festa VIP per a uns escollits, mentre ha deixat que Tarragona s'hagi convertit en perillós escenari constant demacrobotellotsmassius, que estan atemorint als veïns i estan sumint la ciutat en una degradació absolutament inèdita».

En aquest sentit, ha fet referència als successius episodis de «degradació, vandalisme i incompliment de la llei que s'han viscut a diferents indrets de la ciutat – la Parta Alta, l'Arrabassada, laPlaçade la Font, el Passeig de Sant Antoni, el pàrquing del Cementiri, la Font del Centenari, etc.- i a la inacció policial davant d'aquests fets: No han pogut actuar, òbviament, perquè no els han deixat actuar. A qualsevol ciutat elsbotellotses dissolen i s'apliquen les sancions oportunes. Si el Sr. Ricomà no sap mantenir l'ordre a la ciutat i és captiu del seu soci de govern antisistema, la CUP, que ho faci públic i faci un pas al costat. No permetrem que Tarragona continuï en aquesta situació insostenible».

tracking