Diari Més

Successos

Tarragona viu una quarta nit de botellots de nou al pàrquing del cementiri

La festa s'ha allargat durant tota la nit i encara es veien persones a primera hora del matí d'aquest diumenge

Imatge de les restes del botellot durant el matí d'aquest diumenge.

Tarragona viu una quarta nit de botellots de nou al pàrquing del cementiriCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tarragona viu una quarta nit debotellots, de nou amb el pàrquing del cementiri com epicentre. Segons testimonis veïnals, els joves es van començar a reunir cap a les 2 de la matinada d'aquest diumenge i han allargat la seva festa particular, amb beguda, sorolls i sense distància de seguretat fins a primera hora del matí d'aquest diumenge.

Segons informa la Guàrdia Urbana, s'ha elaborat un control dinàmic de punts debotellotsa la ciutat, com són el Cementiri, la platja del Miracle i l'Arrabassada, la Vall de l'Arrabassada i l'estació de la ITV. A la 1:20 de la matinada agents de la Guàrdia Urbana juntament amb una màquina d'aigua deFCChan pogut buidar la plaça de la Font, on es van concentrar unes 500 persones. A les 1:55 els agents van desallotjar la plaça dels Sedassos i finalment es van acabar de dispersar els joves que s'havien aglomerat a la confluència entre Baixada de la Misericòrdia i el Trinquet Vell. A les 2:10 més de dues dotacions van dispersar els grups de joves situats al passeig de Sant Antoni i a les 2:20 comença la vigilància dinàmica dels grans grups debotellotsque s'havien reunit a la ciutat.

Tot i que les festes de Santa Tecla ja s'han acabat, s'han tornat a veurebotellotsamb el pàrquing del cementiri de nou com a epicentre, on s'han tornat a concentrar unes 1.500 persones, sota la mirada del control de seguretat format pels Mossos i la Guàrdia Urbana. Aquesta vegada també s'han vist concentracions de persones al camí delLlorito.

Segons testimonis veïnals, la festa s'ha allargat durant tota la nit fins a les 8 del matí d'aquest dissabte, sense cap actuació policial per intervenir i aturar la festa. Els veïns denuncien que aquests actes són «inhumans pel descans dels veïns» i resulten una «vergonya» que es repeteixin dia rere dia.

tracking